Ékszerkirály BLOG

3 ékszer a varázslények kedvelőinek

2021.11.12 15:50
3 ékszer a varázslények kedvelőinek

Úgy gondolom, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel, ha azt mondom, hogy az álmodozás és a varázslények szeretete bizony nem csak a kisgyermekek kiváltsága. A különböző tündérmesék és történetek már egész kicsi korunktól arra tanítanak minket, hogy higgyünk a csodákban és hogy bárkivel történhet valamilyen sorsfordító varázslat egy-egy szorult helyzetben, ha már semmi más nem segíthet.

Épp ezért, az alábbi ékszerek tökéletesek lehetnek talizmánnak vagy kabalának, hiszen egy ilyen darab mindig emlékeztetheti viselőjét arra, hogy nem kell félni, hiszen mindig van kiút, mindenkinek lehet szerencséje.

varázslat az éjszakában

  1. Hableányos nyaklánc

A hableányok a mesékben általában gyönyörűek és ravaszak, erősek, gyorsak illetve légiesen varázslatosak, nincs számukra akadály. Szabadon és vadan élhetnek, szorongás és emberi kötöttségek nélkül, megélhetik az érzelmeiket és „úszhatnak az árral”.

Ezüst nyaklánc, hableány

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-hableany

  1. Tündéres nyaklánc

Talán nincs is olyan ember, aki valaha régen nem akart tündér lenni, vagy pedig barátságot ápolni egy ilyen aprócska lénnyel. A tündérek már önmagukban is a varázslatosság szimbólumai, ügyesek és szorgalmasak, ráadásul tudnak varázsolni, sőt mi több, még repülni is.

Ezüst nyaklánc szerencsetündérrel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-szerencsetunderrel

  1. Unikornisos fülbevaló

Az unikornisok ártatlan, tiszta lények, akiket körülvesz egyfajta mágikus atmoszféra. Nyugodt, megbízható élőlények, mindenkit elkápráztatnak.

Ezüst fülbevaló, unikornis, rosegold

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-fulbevalo-unikornis-rosegold