Ékszerkirály BLOG

Sportos kiegészítő

2021.05.07 20:52
Sportos kiegészítő

Hatalmas szenzációt keltett, amikor 2015-ben megjelentek az első okos órák: sokak számára már akkor ez jelentette a jövő karóráját. Rengeteg lehetőség, segítség, megoldás 1 kis apró helyen, ezt jelenti „egy szóban” az okos óra. A legtöbb okos órát két fele méretben kezdték el gyártani, hogy mindenki számára kényelmes legyen. Olyan alap funkciók jelentek meg benne, aminél mellőzhető volt a telefon használata - előre beállítható sms szövegek, zene lejátszás módosítás, üzenetek és értesítők jelzése.

Idővel jöttek az újabb generációk, melyek egyre több tudással bírtak, és egy nagyon fontos esztétikai újítást hoztak magukkal ezek az egyedi szíj kiválasztását és az „óralap” szíjról-szíjra való kicserélését jelentették.

Apple watch óraszí tokkalj, szilikon, 42 mm, M, L, sötétkék

https://www.ekszerkiraly.hu/Apple-oraszij-szilikon-42-mm-M-L-sotetkek

A héten ünnepeltük a magyar sport napját, ahonnan eszembe jutott, milyen szerencsések vagyunk, hogy nemcsak edzéshez való telefontokokat, de szilikon óraszíjakat és pulzusmérő órákat is gyártanak. Így már olyan luxusban edzhetünk, amire mindig is vágytunk: könnyedén megmérhetjük a pulzusunkat, vagy ellenőrizhetjük az időt, anélkül, hogy ez bármilyen kellemetlenséggel és fölösleges tartozékokkal járna. Sőt, a legjobb az egészben, hogy még jól is néznek ki ezek a kiegészítők.

Gondoltunk azokra is, akik nem rendelkeznek okosórával. Számukra készült el a LED-es női kvarcóra, ami inkább hasonlít egy sportos, trendi karkötőre. Így óra hiányában is ellenőrizhetjük futás/edzés közben az időt, úgy, hogy fel sem tűnik, hogy ott van valami a csuklónkon, olyan pehely könnyű tartozék.

Női karkötőóra, LED-es, fekete

https://www.ekszerkiraly.hu/Noi-karkotoora-LED-es-fekete