Ékszerkirály BLOG

Okosóra kiegészítők, avagy mikkel dobhatod fel az egyszerűséget!

2023.06.06 17:00
Okosóra kiegészítők, avagy mikkel dobhatod fel az egyszerűséget!

Ma már számos lehetőséged van arra hogy a megunt óra kinézetét megvéltoztasd saját ízléseid szerint. Nem kell beállnod a sorba és ugyan azt az órát hordanod, mint mások ugyan azzal a szíjjal, színnel, kinézettel. Alakíts át okosórád kinézetét tedd csajosabbá és vagy elegánssá!

Tudtátok, hogy az órátokat is lehet már dekorálni? Nos, most már Apple Watch okosóra szíját dekorálhatod különböző kis ékszerrel, így az unalmas egyhangú órát feltúrbózhatod ezekkel a csilli-villi kiegészítőkkel. Ha szeretnél kiállni a sorból és nem akarsz egy lenni a százból és még csinosítanád kiegészítődet, akkor lentebb olvashatod hogyan is alakíthatod át saját ízléseid szerint.

Mikre is lehet feltenni ezeket a kiegészítőket?

  • Apple Watch
  • Samsung
  • Huawei
  • Normál óraszíjra

Ha már rendelkezel egy okosórával és a fent említett márkák valamelyike, akkor érdemes szét nézni az Ékszerkirály.hu oldalán, mert nem csak szíj dekorációt találhatsz, hanem szíjat és vagy tokkal együtt lévő szíjat is, de ha ez nem elég nemesacélból készült óraszíjat is találhatsz.

Okosóra kiegészítők:

  • Óraszíj (bőr nejlon nemesacél szilikon kerámia
  • Tokos óraszíj
  • Nemesacél óraszíj
  • Óraszíj ékszer

Természetes, ha egy idő után megunod az órád kinézetét. Szerencsénkre már elég sok kiegészítőt árulnak, többek között óraszíj ékszert és vagy teljesen új óra szíjat, mely kristályokkal még csinosabbá, elegánssabbá teheti az okosórád kinézetét. Vagy megtartod az jelenlegi óraszíjadat és arra keresel egy megfelelő ékszert, amivel feldobhatod az egyhangúságát vagy egy új szíjat nézel. Mindjárt meg is mutatom milyen csajos szíjat lehet feltenni az okosórádra.

 

Név: Apple Watch óraszíj nemesacélból 42-44 mm ezüst

Díszítése: Csillogó köves

Alkalmazása: Apple Watch órára

 

Ha túlzásnak látod ezt a fajta óraszíjat, akkor válogass óraszíj ékszereink között mellyel szintén fel dobhatod az órád külsejét. 

Név: Apple Watch okosóra dekoráció óraszíj ékszer

Mérete: szélessége: 21 mm magassága: 3mm

 Csak is szíjra tehető fel az ékszer!

 

Elhasználódott a szíjad vagy elszakadt, nálunk pót szíjat is találhatsz ami az egyszerűség jegyeit hordozza. Válaszd ki a szívednek kedves kiegészítőjét.

Név: Apple Watch óraszíj tokkal szilikon 40 mm S, M fehér

Mérete: 20 cm

A képen csak a tokos szíjjat veheted meg!

Tehát ha szükséged van valamilyen kiegészítőre, csak nézz fel az Ékszerkirály.hu oldolára, mert nem csak órákat, ékszereket találhatsz, hanem kiegészítőket is.

A feltüntetett termékek nem tartalmazzák az órát!