Ékszerkirály BLOG

3 kiegészítő 10.000 forint alatt

2021.04.04 08:50
3 kiegészítő 10.000 forint alatt

Időszakonként megesik, hogy megunjuk a ruhatárunkat és az ékszereinket. Ennek több oka is lehet; megváltozott a divat, változik az ízlésünk, túl sokat hordtuk a kedvenceinket... Egy új készletet beszerezni nagyon drága mulatság, így el is mehet az ember kedve a felfrissüléstől. És mi van, ha azt mondjuk, ajánlunk 3 olyan darabot, ami 10.000 forint alatti? (Természetesen sokkal több ilyen terméket találsz meg az oldalunkon, most csak egy kis ízelítővel készültünk.)

Ebben az időszakban bizonyára kevés ajándékkal lepheted meg magad. Nem furcsa, hogy már el is felejtetted, milyen érzés meglepni magad egy kis csecsebecsével? Attól még, hogy otthon dolgozol, nem kell, sőt nem szabad lemondani ilyen ajándékokról!

Akció!

Elsőként, engedjétek meg, hogy elmeséljük, hogy a menüválasztás során, található egy „Akciós ékszer” felület is, ahova a kifutó termékeinket (más néven az utolsó darabos termékeinket) helyezzük ki. Érdemes itt is nézelődni, hiszen most is megtalálható két kiegészítő, ami 10.000 Ft alatt a tiéd leh.

 

  1. Új charm a láthatáron

A charmokat különleges alkalmakra választjuk, hiszen megszokhattuk, hogy drágák. Azonban az Ékszerkirályon nagyon sok elérhető árú, eredeti ezüst charm található. Vegyük például a képen látható szívet. Nemcsak, hogy ezüstből készült, de fehér cirkónia kristályokkal díszítették. Hát nem gyönyörű?

Ezüst charm, szív indamintával

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-sziv-indamintaval

 

  1. Bokalánc gyöngyökkel

Lassan, de biztosan beköszönt a jó idő, ami egyet jelent; nyitott és rövidebb nadrágokat, szabad bokákat! Éljen, jön újra a bokalánc őrület! Ez a helyes darab, nemcsak, hogy áron aluli, de kedvez mindenféle öltözködési stílusnak. És természetesen, ez is hű az anyagához; szín tiszta ezüst.

Ezüst bokalánc gyöngyökkel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-bokalanc-gyongyokkel

 

  1. Swarovski szett

Nem is gondolná az ember, hogy Swarovsi ékszert, ráadásul ékszerszettet ilyen olcsón lehet vásárolni. De, ami igaz, az igaz, ez, a képen látható egyszerű, de ugyanakkor csodálatosan csillogó, kör alakú ékszerszett ára, most 6946 Ft.

Kör alakú ékszer szett, Swarovski köves

https://www.ekszerkiraly.hu/Kor-alaku-ekszer-szett

 

Érdemes több alacsonyabb árú ékszert összeválogatni, hiszen 12.000 Ft-os vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes. Ráadásul, sok kicsi, sokra megy! Tehát minél több olcsó ékszert vásárolsz, annál több ékszered lesz az új ruhatárad mellé. Megérdemled az ajándékot!