Ékszerkirály BLOG

Hamarosan Nőnap!

2021.02.25 16:50
Hamarosan Nőnap!

Február végén már kijelenthetjük, hogy egy-két hét és itt a nők egyik kedvenc ünnepe, ami csak róluk szól, ez pedig a Nőnap! A virág mellett, ha a kedvesünkre gondolunk, érdemes készülni egy kis ajándékkal, hogy érezze, mennyire szeretjük, tiszteljük és ezzel bizonyíthatjuk azt is, mennyire hálásak vagyunk nekik, amiért ápolnak, ha betegek vagyunk, ebédet főznek, hogy ne éhezzünk, megmasszíroznak, ha el vagyunk fáradva és türelmesek velünk, ha érzik, hogy nem vagyunk kaphatóak a házimunkára. Ebből az alkalomból kifolyólag állítottunk össze egy Nőnapi ajándékokból álló blogbejegyzést.

Gyűrű, ami mindig felvidít

Na, nem azt mondjuk, hogy ez legyen a lánykérős gyűrű, de ez egy olyan alap darab, amit a mindennapokban is viselhet egy nő, ráadásul valójában mindenhez megy. Mivel tőled, a szerelmétől kapja, biztos lehetsz benne, hogy ha ránéz a gyűrűre, téged és a szerelmeteket látja majd benne, nem beszélve arról, hogy ez mindig mosolyt csal majd az arcára. Kell ennél több magyarázat?

Női eljegyzési gyűrű nemesacélból, kristályos, ezüst, 7-es méret

https://www.ekszerkiraly.hu/Noi-eljegyzesi-gyuru-rozsdamentes-acelbol-kristalyos

Egyedi nyaklánc

Ilyen különleges darabbal ritkán találkozik az ember. Ugye, benned is ez merült fel először, amikor megláttad ezt a csodát? Nos, igen, ez nem egy mindennapi viselet, sokkal inkább alkalmakra lehet felvenni, például egy gyertyafényes vacsora mellé, amivel még kedveskedhetsz Nőnap alkalmából. Így máris van egy ok arra, hogy a kedvesed felvegye ezt a csodát!

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-igazgyongyos-medallal

Rose gold karperec

Egyszerű, nagyszerű (és olcsó). Minden fontos pontját kiemeltük ennek a rose gold karperecnek, amit két szív, - akár a ti szívetek – díszít, amiket fehér kristályberakással tettek különlegessé a tervezők.

Dupla szív karperec, Rose Gold

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/3-450_2/Dupla-sziv-karperec-Rosegold-rozsaarany

Kettő az egyben

Amennyiben egy komplett ajándékot, vagyis egy szettet szeretnél adni a párodnak, itt a nagyszerű lehetőség, hiszen több szettünk közül is választhatsz. Bizony, nemcsak színbéli különbségek vannak, hanem szett tartalmak is, például: fülbevaló-nyaklánc (lásd a képen), nyaklánc-karkötő, vagy teljes szett, amiben van nyaklánc-karkötő-fülbevaló is.

Szív medálos ékszer szett, Rózsaszín, Swarovski köves

https://www.ekszerkiraly.hu/Sziv-medalos-ekszer-szett-Rozsaszin

 

Ne maradj le ezekről a szépségekről! Rendelj még ma az Ékszerkirályról, hogy időben megérkezzenek ezek a fantasztikus kiegészítők!