Ékszerkirály BLOG

Valentin napi meglepetés

2021.01.17 15:31
Valentin napi meglepetés

Lassan, de biztosan közeledik felénk a szerelmesek napja, vagyis a Valentin nap. Ugyan ez a párok ünnepe, mégis tekinthetjük kicsit a nők ünnepének is, hiszen ők azok, akik szeretik megtervezni és egy pontos szertartás szerint végig vinni a napot: legyen rózsa, romantikus vacsora és egy kis ajándék... Nos, ezeknek az elvárásoknak igen nehéz megfelelni, különösen ezekben az időkben, ezért készítettünk egy listát arról, milyen ajándéknak örülne egy nő.

  1. Valódi kincs

A képen látható karkötő valódi kincsnek számít, hiszen most az akciós termékeink között szerepel, ráadásul a célnak tökéletesen megfelel, mivel egy szív medál díszíti. Ami a tartósságát illeti, abszolút ajánljuk, mert ezüstből készült, mely köztudottan nem kopik el az évek során.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-karperec-sziv-motivummal-19-cm-2

 

  1. Szív alakú charm

Abban az esetben, ha a kedvesünk szereti a charmokat és mi pedig azt szeretjük, ha örömet okozhatunk neki, erősen javasoljuk az alábbi arany szíves típust, ami nemcsak egy sima szív charm, hanem az egész felületét kristályok borítják. Ezzel biztosan elérjük a legjobb Valentin napi ajándék címet!

https://www.ekszerkiraly.hu/14k-arany-charm-sziv

 

  1. Egyszerű, de nagyszerű

A takarékosság szempontjából mindenképpen meg akartunk mutatni egy olyan gyűrűt, ami árban ugyan nem magas, mégis prémium minőségű, mivel egy Swarovski kristályos mindennapokban is kedvelt gyűrűről beszélünk.

https://www.ekszerkiraly.hu/Keresztezett-gyuru-Kristaly-Swarovski-koves-85

 

Fontos megemlítenünk, hogy ebben a cikkben csak néhány olyan bámulatos ékszert emeltünk ki, aminek egészen biztosan örülne valamennyi barátnő, feleség. Az Ékszerkirály weboldalán több ár kategóriájú és anyagú ékszer található azért, hogy mindenkinek az ízlésének meg tudjunk felelni: ki az aranyt, ki a visszafogottat szereti.