Szűrés
Ár (Ft)
2 834 Ft - 32 950 Ft
F/N
Kő színe
Anyag
Kristály
Alakzat
Anyag színe
Márka
Lánc hossza
Tömeg
Lánc típusa
Termék státusza

Ezüst nyaklánc

Ezüst nyakláncok, azonnal, raktárról. Magyar webáruház, helyi raktárokészlet. Utánvétes fizetési lehetőség, 14 napos elállás, 30 napos csere lehetőség.

Az ékszerkirály oldalán kizárólag legálisan forgalmazott névjellel és fémjellel ellátott ezüst ékszereket vásárolhat. A névjel és a fémjel az alábbiakra ad garanciát:

  • A termék legálisan forgalmazott termék
  • A termék valóban ezüst
  • A termék összetétele valóban megfelel a leírtaknak

Ne vásároljon olyan nemesfém ékszereket, amelyeknél a fentiek nem teljesülnek!

Fémként, az ezüst jelentős egészségügyi előnyökkel jár. Az ezüst bizonyítottan fontos szerepet játszik erőteljes anti-mikrobiális hatóanyagként a fertőzések elleni küzdelemben, valamint megfázás és influenza megelőzésében, sebgyógyításban, stb. Az ezüst segítheti a belső hőszabályozást és keringést is. Sokan jelentettek javulást az energia szintekben és hangulati egyensúlyban ezüst viselését követően, mivel természetes tulajdonságai ellensúlyozhatják az elektromos zavarokat, javítva a keringést és általános test-hőmérsékleti egyensúlyt, segítve a tisztaság és immunitás fenntartását.

Az ezüst hosszú történelemmel rendelkezik az antibiotikum és sterilizálás esetén. Számos nő és férfi hordott ezüst nyakláncot azért, hogy megszüntessék fertőzéseiket, megfázási/influenza tüneteiket és bármely más vírusos, bakteriális fertőzést. Az ezüst szintén állítólagosan véredényeinket elasztikusan tatja, mely lehetővé teszi azt, hogy szerepet játsszon a csontképződésben és gyógyításban, valamit a bőr fenntartásában és helyreállításában. 

Ha még nincs ezüst ékszered, érdemes lenne minél hamarabb beszerezni egy ezüst nyakláncot, vagy medált, mert ez egy alap darab az ékszergyűjteményben, ami garantáltan feldobja a mindennapos outfitted. Elegáns eseményekre is a visszafogott medálokat ajánljuk, mert ezzel sosem lehet melléfogni és mindig kifinumult darabnak fog számítani.


202termék 170
202termék 170