Ékszerkirály BLOG

Közeleg a Karácsony

2020.10.23 13:48
Közeleg a Karácsony

Ugyan még csak október végét írjuk, mégis már most észrevehetjük, hogy a boltokat ellepték a karácsonyi mintájú édességek, illetve megjelentek a karácsonyi díszfigurák. Hogy miért kell minden évben egyre hamarabb kezdeni a karácsonyi kiárusítást? Azért, mert aki ki akarja hagyni a nagy tömeget, az most szemfülesen megvesz minden dekor kelléket, és ajándékot, így neki már nem kell stresszesen ajándékok után futnia.

A tökéletes ajándék

A hölgyeknek talán még a gyerekeknél is könnyebb ajándékot venni, hiszen, - majdnem – mindennek örülnek. Azonban, mi az az egy közös, amit fiataltól idősig valamennyien szeretnek: az ékszer!

Hogyan válasszunk?

  • Olyannak ajándékozzunk ékszert, akinek ismerjük a stílusát, hiszen az az igazán jó ajándék, ami hasznos is, tehát amiről biztosan tudjuk, hogy hordani fogja az illető.
  • Az még jobb, ha nem csak azt tudjuk, hogy az aranyat/ezüstöt szereti, hanem akár azt is, hogy a hosszút, rövidet, medálosat, amulettel ellátottat, köveset, vagy az örök kedvenc Swarovskit részesíti előnyben.
  • Fontos, hogy ha már kiválasztottuk a tökéletes darabot, válasszunk hozzá egy szép díszdobozt is, így a csomagoláson sem kell gondolkodni, mindent kézhez kapunk.
  • Extra: nem csak a nők szeretik megcsodálni az ékszereiket, hanem a férfiak is, tehát, ha egy szép óraszíjat választunk, ugyanolyan nagy örömöt tapasztalhatunk, mint egy hölgy ajándékozott esetében.

Mikor rendeljünk?

A vírus miatt sokan nem szeretnének kimozdulni, főleg ebben az őrült időszakban. Pontosan ezért esnek kézre a webshopok, hiszen néhány perc alatt meg lehet vásárolni a kiszemelt terméket, majd azt rövid időn belül házhoz is szállítják.

A mikor adjuk le a rendelést, hogy karácsonyra a fa alatt legyen az ajándék egy nagyon jó kérdés. Nem csak a vírus miatt, hanem ebben az időben megnövekedett vásárlás miatt is érdemes korábban választani és rendelni. Arra gondolok, hogy akár most a napokban/hetekben erősen javasolt megrendelni a kedvelt ékszert, hogy ne idegeskedjünk azon, vajon biztosan megérkezik-e majd.

Néhány ötlet:

  1. Elegáns szett egy középkorú, vagy akár idősebb hölgy számára.

https://www.ekszerkiraly.hu/Karika-ekszer-szett

  1. Ha fiatalabb korosztálynak vásárolunk, csak is charmot vegyünk.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-hopihe-charm

  1. Férfi óraszíj, a divatos, egyben kellemes megjelenésért.

https://www.ekszerkiraly.hu/Oraszij-borbol-24-mm-fekete-fehe

 

Tehát ne várjunk arra, hogy majd decemberben eszünkbe jut a legjobb ajánlat, mivel a legjobb mindig a szemünk előtt van.