Ékszerkirály BLOG

Miért vegyünk egy nőnek arany ékszert ajándékba?

2020.09.19 10:27
Miért vegyünk egy nőnek arany ékszert ajándékba?

Az arany, már évezredek óta jelen van életünkben. És csaknem ilyen régóta ékesítette a nők fülét, dekoltázsát, csuklóját is. Ez nem csupán az arany ékszerekre vonatkozik, hanem általánosságban az ékszer divatára. Azonban ez a nemesfém az előkelőséget és az eleganciát árasztja női tulajdonosáról.

https://www.ekszerkiraly.hu/14k-arany-sziv-alaku-fuggo-medal-kristalyokkal

Miért ajándékozzunk arany ékszert egy nőnek?

  • mert minden nő szereti az ajándékot – pláne, ha az egy ékszer
  • mert az arany örökéletű, vagyis sosem megy ki a divatból
  • kortól függetlenül, bárki hordhatja
  • több színben megtalálható
  • mert az Ékszerkirály oldalán rengeteg arany terméket találunk: https://www.ekszerkiraly.hu/sct/764971/ARANY-EKSZER

Az arany ékszer, azaz a társadalmi rang kifejezése

Az arany, igen drága fém és ennek birtoklása tehetőségre utal, mármint arra, hogy tagja vagyunk a társadalom egyes köreinek. Mára már ugyan nem feltétlen jele a gazdagságnak, de régen ezzel fejezték ki, ha egy család fényűző életet élt.

Minőségét megőrzi

A többi fémmel ellentétben, az arany nem rozsdásodik, nem színeződik el. Ez a fémfajta tehát megőrzi a minőségét. Könnyed kovácsolhatóságának köszönhetően, egyszerűen formázható és a drágakövek behelyezése sem okoz gondot a munka folyamán.

Egészség szimbóluma

A szépsége és a rang megjelölése mellett az egészség szimbóluma az arany, tehát erősen javasoljuk a mindennapi viselését. Azért is ez a legmegfelelőbb ajándék a kedvesünknek, édesanyánknak, lánytestvérünknek, mert ezzel bevonzzuk a boldogságot, egészséget és a gazdagságot a családi fészekbe.

Az arany, a tisztaság, a művészet eleme

 Sok típusú arany ékszert ismerünk. Ez azért van, mert az ára csökkent, ezért a művészek is megvásárolják, és különböző formákat alakítanak belőle. Emiatt megnehezítik a választásunkat a hagyományos/modern darabokkal szemben. Az arany színe és minősége miatt egy megbízható darab, viseljük bátran!

Ajándéknak is tökéletes

Ha már az ajándéknál tartunk, ahogy fentebb említettem, korosztálytól függetlenül, minden nőnek, hölgynek, asszonynak jól áll az arany. Választhatjuk ünnepi alkalomra, vagy csak azért, hogy kifejezzük szeretetünket. Azonban mindenképp olyan személynek vegyünk arany kiegészítőt, akit jól ismerünk, hogy az ajándéka tökéletes legyen, mert illeni fog a személyiségéhez.

Az alábbiakra figyeljünk vásárláskor:

  • kifinomult, vagy modernebb darabot szeret az ajándékozott
  • szereti-e a drágaköves darabokat
  • teljes szettet hord-e, vagy maga szereti összeválogatni a darabokat
  • nagy, vagy kis amulettes/medálos ékszert helyezi előtérbe
  • milyen színű aranyt visel leggyakrabban (sárga, rosé, fehér)

Az Ékszerkirály oldalán megtalálhatjuk azokat az elegáns arany ékszereket, melyek egészen biztosan örömet szereznek az ajándékozott hölgynek! Tégy egy próbát és meglátod, hogy az Ékszerkirálynak megint igaza volt!