Ékszerkirály BLOG

Főszerepben a férfi ékszer

2020.08.29 09:20
Főszerepben a férfi ékszer

Az ékszerviselet hosszú évezredek óta jelen van életünkben. Eredetileg a szexuális vonzerő miatt hordták, hiszen a színes, fényes tárgyak felhívták a férfiak, és a nők figyelmét is, ezzel pedig a szépség és a tetszeni vágyás szimbólumává emelték az ékszereket. Később pedig a gazdagságot szimbolizálta a sok arany ékszer.

Ugyan testékszereket (fejdísz, fülbevaló, nyaklánc, karkötő) manapság a nők viselnek, de a történelmi korokban, más kultúrában ez a férfiak kedvenc kiegészítői voltak, melyek mára már nagy szerepet játszanak a divatban – leginkább a karkötő, karóra. Miben tud a férfiaknak kedvezni az Ékszerkirály? Számos karkötőt, óraszíjat, de még karikagyűrűt is tartogatunk a férfidivat számára.

https://www.ekszerkiraly.hu/Dupla-bor-karkoto-ferfiaknak-Fekete

Elegáns, mégis elszánt

Van egy olyan karkötő, ami minden férfi csuklón a vagány, de stílusosan mutat majd, ez pedig nem más, mint a bőrkarkötő. Ez csukló és kézfej mérettől eltérően áll jól a kézen, ugyanis a képen látható vastagabb fazonú karkötő csak a hosszú ujjú, nagy tenyerű férfiakon válik mutatóssá, hiszen a kis kezet eltörpíti a hasonló karperec, nagy lencséjű óra, vagy pecsétgyűrű.

Széles pántú karkötők közé sorolhatjuk a punk stílusú bőr karkötőt, amin két csat díszeleg. Ebben a fehér színben, (lásd a linkben) a nyáron a barnult bőrön egészen mutatós és kalandvágyóvá válik majd a „gazdája”.

https://www.ekszerkiraly.hu/Szeles-punk-karkoto-bor-feher-dupla-csattal

Azonban, ha kisebb kézre, vagy kevésbé hivalkodó kiegészítőre vágynánk, érdemes a divatos stílusú, fagyöngyökkel díszített karkötőt próbára tenni. Ez a darab dupla szíjból áll, melynek egyik része hagyományos, ősi köves, másik pedig modernebb, így tökéletesen kiegészítik egymást, sőt a divatbeli különbség sem fog feltűnni, annyira jó páros lesz egy férfi karján!

https://www.ekszerkiraly.hu/Fa-gyongyos-karkoto-ferfiaknak     

Óra lázban  

Azonban nemcsak karkötővel, de óraszíjjal is felszerelt az Ékszerkirály. Tehát, ha valaki szeretne egy órafejhez több szíjat cserélve, egyszer elegáns, egyszer hétköznapi, vagy vagányabb darabot viselni, válassza az alábbi szíjat, melynek csak az órafej „szabhat határt”, hiszen az fogja meghatározni a teljes karóra milyenségét.

Ez a szíj jelenleg fekete színben kapható weboldalunkon. Három méretben elérhető: 20-22-24. Érdemes gyorsan lecsapni rá, mert rettentő kelendő webáruházunkban.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ferfi-oraszij-borbol-20-mm-fekete

Összefoglalva, miért érdemes karkötőt/karórát hordani:

  • férfiasabbá, komolyabbá varázsolja a viselőjét
  • karaktert ad a ruhatárának
  • „minden üzletembernek szüksége van legalább annyi karórára, mint hölgyeknek fülbevalóra”
  • a karkötők bárhova felvehetők fazonjuktól függően (tárgyalás, koncert, egy átlagos hétköznapra…)