Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Egyediség és elegancia a Pandora-stílusú ékszereinkkel

2020.07.04 11:20
Egyediség és elegancia a Pandora-stílusú ékszereinkkel

A Pandora ékszerek professzionálisan ötvözik a modernt és a klasszikust. Ezek az ékszerek mindig is a kifinomultságot és az igazi nőiességet testesítették meg, nem hiába rajonganak nők ezrei a márka ékszereiért. Az eredeti Pandoráknak bizony borsos ára van, amit sajnos nem mindenki engedhet meg magának. Az Ékszerkirály webáruházban viszont rengeteg Pandora stílusú karkötőt, fülbevalót, gyűrűt, nyakláncot, és hozzájuk passzoló charmot találsz.

 

A Pandora stílusú nyakláncok és karkötők amellett, hogy hihetetlen csinosak és elegánsak, remekül variálhatók. Hangulatodnak vagy öltözékednek megfelelően bármikor cserélgetheted a gyöngyöket és függőket az ékszereken. A letisztult „alap” karkötő vagy nyaklánc egy-két dísszel tökéletes a hétköznapokra, alkalmakra viszont bátran halmozhatod a charmokat – garantáltan ragyogó és egyedi lesz a megjelenésed.

Az ékszerek között találsz arany és ezüstszínűt is, de a rózsaarany is igen népszerű árnyalat mostanában. Az arany szín az ősz, télés a tavasz típusú hölgyek színe, az ezüst az ősz és a hideg tavasz, míg a pezsgő és a rózsaarany a nyár típusnak állnak igazán jól. Aki szereti kombinálni az egyes nemesfémek színeit, az kéttónusú ékszereket is választhat.

 

A Pandora stílusú ékszerek lelkét és esszenciáját a választott charmok, azaz függők és gyöngyök adják. Ezek teszik igazán személyessé a karkötőket és nyakláncokat. Igen közkedveltek az olyan klasszikusabb motívumok, mint a szív, virág, pillangó, életfa, csillag vagybetűk, de egészen egyedi charmok közül is érdemes néhányat beszerezned. Ilyenek például a földgömb apró repülővel, a koala, macska, csivava, francia bulldog, kávéscsésze vagy az ananász charmok. A sokféle aprócska dísszel ékszerbe zárhatsz különleges pillanatokat, kiskedvenceidet, a párod nevét, vagy egyszerűen általad kedvelt dolgokat, amik meghatároznak téged.

A sokféle egyedi charm megadja a mai modern nőnek az önkifejezés lehetőségét az ékszerein keresztül is. A díszek részletgazdagok, stílusban elegánsak vagy bájosak, így ifjú tinédzserektől az idősebb hölgyekig minden korosztály megtalálja a személyiségének megfelelő charmokat. A magas fényű díszeket sok esetben csillogó cirkónium kristályok teszik még gyönyörűbbé.

 

Az Ékszerkirály csodás Pandora stílusú ékszereivel Te is tündökölhetsz akár egy egyszerű szürke hétköznapon is. Ne feledd: egy ékszer = több variáció! Válassz egyedi charmokat a karkötődre vagy nyakláncodra és cserélgesd őket kedved szerint!

Ezüst charm kínálatunkat itt találod.