Szűrés
Ár (Ft)
3 080 Ft - 31 920 Ft
F/N
Méret
5 - 9
Kő színe
Anyag
Kristály
Alakzat
Anyag színe
Márka
Termék státusza

SWAROVSKI KÖVES ÉKSZER

A D. Swarovski & Co. egy osztrák üveggyártással és kristályüveg-csiszolással foglalkozó cég, a világ egyik vezető minőségi kristályüveg-ékszereket gyártó cége. A világ több, mint 120 országában van jelen. Emblémája egy hattyúsziluett mint a tisztaság és elegancia jelképe. A cég színei az éjkék és a "swarovski-piros". 
A cég megalapítása után más ékszer és ruhakészítő társaságoknak adott ki kristályokat, ám ahogy nőtt és fejlődött, egyre több részre kellett osztani a céget, mely részek, más más termékek előállításával foglalkoznak:
A Swarovski kristályok lényegében egy speciális lézeres technikával vágott, kiemelkedő minőségű ólomkristályok,amelyek csodálatos csillogását az anyag minősége és a vágás pontossága egyaránt befolyásolja. Az egyes Swarovski kristályok ma már számtalan színárnyalatban megvásárolhatók, de a színezett példányok mellett a legnépszerűbbek mindmáig az átlátszó csillogású kövek. Ezeket úgy állítja elő a cég, hogy az alaposan megmunkált kristályok hátsó felére egy általában ezüstös színű réteget ragasztanak, ami megnöveli a kristály türköződését, ezáltal csillogóbbá varázsolva azt.
Léteznek a Swarovski cég által gyártott ékszerek és léteznek Swarovski kristállyal ellátott ékszerek.
Webáruházunkban Swarovski kristállyal ellátott ékszerek széles választékát találja. Válogasson kedvére a gyönyörű Swarovski kristályos ékszerek közül.
A Swarovski kristályos ékszereket megtalálja az ékszer típusa szerint is rendezve kategóriáink közt.


Swarovski kristályos gyűrű | Swarovski kristályos nyaklánc | Swarovski kristályos fülbevaló |Swarovski kristályos karkötő | Swarovski kristályos ékszer szette

 


455termék 170
455termék 170