Karikagyűrű

Ősidők óta a férfi és a nő közötti szövetséget jelképezi a karikagyűrű. Ezzel fejezzük ki az egymás iránt érzett szerelmet, hűséget és az összetartozást. A formája a soha el nem múlást, vagyis az örök szerelmet fejezi ki.

Miből készüljön?

A nemesfémet több ezer éve használják ékszer készítéshez, mivel ellenáll a nedves levegő oxidáló hatásának. (Vagyis elég tartós, ahhoz, hogy átélje a házas évek legszebb 50 évét.) Előnye, hogy nem kopik, nem színeződik el és fémallergiások is viselhetik!

Manapság egyre népszerűbb az ezüst karikagyűrű. Ennek oka a szép fehér fénye és az állandó „ezüst divat” lehet, melyet a további ékszereink között is megtalálunk. Azonban az ezüst néhány év alatt kophat, sőt deformálódhat is. Ezért javasoljuk, hogy nemesacélból készült gyűrűt válassz, mely lehet ezüst és aranyszínű is.

Az aranyszínű karikagyűrű azonban még mindig a legnépszerűbb a jegyespárok körében. Fontos tudni, hogy a különböző színárnyalatok, mint az arany, sárga, rosé nem befolyásolják a minőséget, csak lehetőséget adnak arra, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő darabot.

 

Nézet:
Sorrend: