Ékszerkirály BLOG

Ékszert ajándékba?

2018.06.06 12:52
Ékszert ajándékba?

Ékszert ajándékba? Csak ha ismered, akinek vennéd!

Bár ékszerek a férfiaknak is készülnek, egyértelmű, hogy a nők ragaszkodnak jobban ezekhez a kiegészítőkhöz, néhányan egyenesen rajonganak értük. Olyannyira, hogy a férfiak gyorsan rájöttek, az ékszerek ajándéknak is tökéletesek a nők számára.  

 

Hiába, a nők szeretik a szépet, és bizony nagyon tudnak örülni az ékszereknek ajándék gyanánt – már amennyiben olyan embertől kapják, aki fontos nekik, és ha megfelelő szándékot is sejtenek mögötte. Nem árt szem előtt tartani azt sem, hogy a nők számára az ékszer nem csak egy tárgy: eszmei értéke van, többnyire éppen azért, mert számukra fontos embertől kapták, így még jobban tudnak kötődni az ékszereikhez.

 

Vigyázz, kinek veszed!

 

Érthető, ha az előzőek alapján fellelkesedtél, és úgy gondolod, megvan a tökéletes születésnapi ajándék egy hölgyismerősödnek. De vigyázz! Nem mindig annyira helyénvaló ez, és nem is biztos, hogy az ékszer mindenképpen telitalálat lesz.

 

Volt egyszer egy ilyen furcsa élményem, munkahelyen bevezettük karácsonyra, hogy mindenki kihúz valakit, és megajándékozza, mint az iskolában. Engem egy férfi kollégám húzott, kaptam tőle egy pár fülbevalót. Kicsit furcsa élmény volt. Persze megköszöntem neki, de nem értettem, miért nem választott valami „semlegesebb” ajándékot, mert alig voltunk kapcsolatban. Ráadásul a fülbevaló véletlenül sem volt a stílusom, szép volt, de nem olyasmi, ami illik hozzám.

 

Éppen ez az ékszerajándékozás „buktatója”. Ha ékszert veszel valakinek, az feltételez egy kicsit közelebbi kapcsolatot, ráadásul fontos, hogy ismerd a másik ízlését, különben nem biztos, hogy olyasmit fogsz venni, amit szívesen hord.

 

Kinek vehetsz ékszert?

 

Női családtagoknak, akik fontosak neked, a szerelmednek, közeli barátnak nyugodtan. Igazából, akit ismersz annyira, hogy tudd, mi fog neki tetszeni, azzal valószínűleg vagy olyan jó kapcsolatban, hogy ékszert ajándékozhatsz neki. Bizonyára nem csak adni szeretnél „valamit”, hanem olyasmi meglepetést adnál, ami tényleg tetszik a másiknak, igaz?