Ékszerkirály BLOG

Januári újdonságok

2022.01.10 17:29
Januári újdonságok

Mostanra már talán a legtöbben hozzászoktunk a gondolathoz, hogy magunk mögött hagytuk az óévet és a legtöbben ismételten igyekszünk felvenni a rohanó hétköznapok ritmusát. Az Ékszerkirály webshopja ennek köszönhetően újabb ékszerújdonságokkal bővült így januárban, vessünk is rájuk egy pillantást!

  1. Fonott hatású aranykarkötő

Az alábbi darab tökéletes lehet egy kifinomult ízlésű személy számára. Nem a legvisszafogottabb darabról van szó, azonban tükrözi az ékszer stílusából adódó eleganciát. Akár már önmagában is csodás viselet lehet, de némi fantáziával bármivel feldobható, vagy kombinálható.

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/AK011/Arany-karkoto-14k-Waless

  1. Divatos rosegold karperec

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a rosegold színárnyalat, így ezt a karperecet leginkább azoknak ajánljuk, akik szeretik követni a divatot és nem ragadnak le a hagyományos stílusnál. Egyszerű és visszafogott, mégis elegáns, akár különleges alkalmak akár a hétköznapok megkoronázásra tökéletes választás lehet.

Ezüst karperec, rosegold, 17 cm

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-karperec-rosegold-17-cm

  1. Állatos charm-ok

Ezek az állatos charm-ok valószínű az összes kisállatkedvelő szívét megdobogtatják, ami nem is csoda, hiszen nem csak gyönyörűek, de a széles választékunknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő darabot.

Ezüst charm, kisoroszlán

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-Oroszlankiraly

Ezüst charm, teknős

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-teknos

Ezüst charm, denevér

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-denever