Ékszerkirály BLOG

3 karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

2021.12.11 14:52
3 karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

Sokak szerint férfiaknak a legnehezebb ajándékot vásárolni. Sokakra igaz, hogy ha igazán szükségük van valamire, inkább megveszik saját maguknak, a legtöbben a praktikus ajándékokat részesítik előnyben, általános tapasztalat, hogy bár a szándékot értékelik, nehéz nekik úgy igazán örömet okozni. Ennek ellenére megpróbáltunk összegyűjteni pár tippet, amivel talán nem nyúlhatunk mellé.

Dupla bőr karkötő férfiaknak, Barna

https://www.ekszerkiraly.hu/Dupla-bor-karkoto-ferfiaknak-Barna

 

  1. Technikai eszközök

Bár talán ez egy kissé veszélyes terep, de egy kis utána járással könnyen örömet okozhatunk egy technikai eszközzel. Ha valamilyen korábban vásárolt kütyüvel nem elégedett az, akit meg szeretnénk ajándékozni, de még nem szánta el magát a cserére, akkor nagy sikert arathatunk, ha körültekintően választjuk ki a termék utódját. Ha pedig valami olyat vásárolunk meg, ami teljesen újdonságnak számít az adott háztartásban, nem hibázhatunk, hiszen a férfiak általában szeretnek kísérletezni.

  1. Élmény

Ha végképp tanácstalanok vagyunk, élményt venni mindig jó választás lehet. Vásárolhatunk akár motorozást vagy hajókázást, sétarepülést, vagy baltadobást, minél különlegesebb annál jobb!

Széles karkötő, bőr, fekete, fűzött bőrszalaggal

https://www.ekszerkiraly.hu/spd/32835988037/Szeles-karkoto-bor-fekete-fuzott-borszalaggal

 

  1. Ékszer

A legtöbb férfi nem vásárol magának ékszert, de ez nem jelenti azt, hogy ha vannak rendelkezésükre álló darabok, akkor nem hordják őket előszeretettel. Sokan vannak, akik szeretnek úriemberként felöltözni egy-egy különleges alkalomra, egy jól megválasztott ékszer remek kiegészítője lehet ilyenkor az összképnek.