Ékszerkirály BLOG

3 karácsonyi ajándék ötlet nőknek

2021.12.08 17:43
3 karácsonyi ajándék ötlet nőknek

A karácsony egy olyan különleges ünnep, amelynek alkalmával az emberek szeretik szeretteiket ajándékkal köszönteni. Nem minden esetben egyszerű a választás, hiszen van mikor nehéz kitalálni, hogy mire vágyik a másik, de hoztunk pár tippet, hogy segítsünk a bizonytalanabbaknak. Az alábbiak kiválóak lehetnek anyukáknak, testvéreknek, barátoknak – de akár még saját magunknak is.

Egyedi karika gyűrű, Kristály, 6,5

https://www.ekszerkiraly.hu/Egyedi-karika-gyuru-Kristaly

 

  1. Illatszer

Bár való igaz, hogy ehhez az ajándékhoz valamennyire ismernünk kell a másik ízlését is, de ha eltaláljuk, óriási sikert arathatunk egy jól kiválasztott parfümmel vagy különleges illatszereket tartalmazó ajándékcsomaggal. Választhatunk akár valamilyen limitált ünnepi kiadást is, de ha valamilyen már jól bevált kedvencet vásárolunk újra a másiknak, biztos a siker!

  1. Különleges étel vagy ital

A legtöbb ember szereti a finom falatokat, így egy különleges ínyencséggel biztos, hogy nem fogunk mellé lőni. Választhatunk valamilyen desszertet, sajtot, esetleg sós finomságot, illetve akár alkohollal vagy ritka üdítőitallal is elkápráztathatjuk szeretteinket.

Ultravékony női karóra, arany színben

https://www.ekszerkiraly.hu/Ultravekony-noi-karora-arany-szinben

 

  1. Ékszer

Természetesen nem hagyhatjuk ki ezt a pontot sem a listánkból. A legtöbb hölgy szereti ékszerekkel felékesíteni magát a különleges alkalmakra és az óriási választéknak köszönhetően, könnyen megtalálhatjuk azokat a darabokat, amelyek leginkább illenek az ajándékozottunkhoz.