Ékszerkirály BLOG

Nyári különlegességek

2021.07.08 16:09
Nyári különlegességek

Nyár, azaz élénk, meleg színű ruhák és ékszerek: legyen akár nap sárga, zsálya zöld, mélykék vagy tűzpiros. A lényeg, hogy elrugaszkodjunk a megszokott színektől és formáktól, ebben pedig nagy segítségünkre lehetnek a kiegészítőink, melyeket bárhol, bármilyen összeállításban viselhetünk.

https://www.ekszerkiraly.hu/Arany-nyaklanc-14k-level-medallal

Nemcsak a kedvünk és a divat szerint kell választanunk, hanem egyes helyszínek miatt is jobb megfontolni mit viszünk magunkkal és veszünk fel. Tengerpartra érdemes egy könnyed bokalánccal ékesíteni az outfitünket. Egy nyáresti koktélozáshoz egy színes köves karkötőt ajánlok, ami abszolút kitűnik a tömegből.

Ezüst bokalánc színes szívekkel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-bokalanc-szines-szivekkel

Az Ékszerkirály webáruházában számos feltűnő, bohókás, de egyben elegáns kiegészítőt választhatsz, melyek nemcsak a napi összeállításodat egészíti ki, hanem tökéletes társad lesz a kalandokban, az utazásokban és egy kellemes estén is.

Ami igazán berobbant a köztudatba az az egyszerű, de annál is mutatósabb natúr köves karkötőink, melyekből érdemes minden színkombinációt beszerezni, hogy a lehető összes kollekciódhoz megtaláld a megfelelő hozzátartozót. Válassz szivárvány karkötőt, ha igazán játékos akarsz lenni. Munkanapon pedig ne búcsúzz el a szép daraboktól, vegyél szolidabbat, ami nemcsak szemrevaló, hanem segít a kiegyensúlyozottságod fenntartani. Ilyen a fehér meditációs karkötő howlitgyöngyökkel. Ugye máris érzed azt a bizonyos pozitív energiát?

Ezüst gyűrű/fülbevaló gyöngyökkel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-gyuru/fulbevalo-gyongyokkel

Nyáresti vacsorához egy visszafogott, de annál elegánsabb karperecet javaslok. Hasonlóan a charmos karkötőkhöz, ezekből is tudsz válogatni a motívumaik alapján. Ami mindegyik szetthez illik az a gömb motívumos ezüst karperec. Ehhez már csak egy gömb fülbevaló dukál és máris kész a lenyűgözően sikkes külső.

Medáljaink egészen különlegesek, itt is megtalálhatóak a kötelező darabok, melyek már önmagukban öltöztetnek. Ilyen például a képen látható arany medál, amit egy kristály díszít. Mindenhez illik, amolyan kötelező darab.

Arany nyaklánc 14k, kristállyal díszített virág medállal

https://www.ekszerkiraly.hu/Arany-nyaklanc-14k-kristallyal-diszitett-virag-med

Nézz körül a kínálatunkban és lepd meg magad a legszebb nyári kiegészítőkkel, mert ha nyár, akkor szín kavalkád!