Ékszerkirály BLOG

3 tipp, miért válassz arany ékszert

2021.05.29 12:25
3 tipp, miért válassz arany ékszert

Az arany, már évezredek óta jelen van életünkben. És csaknem ilyen régóta ékesítette a nők fülét, dekoltázsát, csuklóját is. Ez nem csupán az arany ékszerekre vonatkozik, hanem általánosságban az ékszer divatára. Azonban ez a nemesfém az előkelőséget és az eleganciát árasztja női tulajdonosáról.

14k arany medál kétszínű, szív alakú

https://www.ekszerkiraly.hu/14k-arany-medal-ketszinu-sziv-alaku

  1. Az arany ékszer, azaz a társadalmi rang kifejezése. Az arany, igen drága fém és ennek birtoklása tehetőségre utal, mármint arra, hogy tagja vagyunk a társadalom egyes köreinek. Mára már ugyan nem feltétlen jele a gazdagságnak, de régen ezzel fejezték ki, ha egy család fényűző életet élt. 
  1. Egészség szimbóluma. A szépsége és a rang megjelölése mellett az egészség szimbóluma az arany, tehát erősen javasoljuk a mindennapi viselését. Azért is ez a legmegfelelőbb ajándék a kedvesünknek, édesanyánknak, lánytestvérünknek, mert ezzel bevonzzuk a boldogságot, egészséget és a gazdagságot a családi fészekbe.
  2. Minőségét megőrzi. A többi fémmel ellentétben, az arany nem rozsdásodik, nem színeződik el. Ez a fémfajta tehát megőrzi a minőségét. Könnyed kovácsolhatóságának köszönhetően, egyszerűen formázható és a drágakövek behelyezése sem okoz gondot a munka folyamán.

14k arany fülbevaló, hullámos

https://www.ekszerkiraly.hu/14k-arany-fulbevalo-hullamos

    3+1. Ajándéknak is tökéletes. Ha már az ajándéknál tartunk, ahogy fentebb említettem, korosztálytól függetlenül, minden nőnek, hölgynek, asszonynak jól áll az arany. Választhatjuk ünnepi alkalomra, vagy csak azért, hogy kifejezzük szeretetünket. Azonban mindenképp olyan személynek vegyünk arany          kiegészítőt, akit jól ismerünk, hogy az ajándéka tökéletes legyen, mert illeni fog a személyiségéhez.