Ékszerkirály BLOG

Nőket boldoggátevő ajándék

2021.04.15 17:59
Nőket boldoggátevő ajándék

Legyen szó az anyukádról, az unokatestvéred nem egészen ismert stílusáról, a friss kapcsolatodban élő barátnődről, vagy egy különleges meglepetésről, hisz mindig tudunk megoldást arra, ami valamennyi nő kedvence lesz. Ha a hatféle ékszertípus közül választasz, biztos lehetsz a meglepetés sikerében!

Ezüst fülbevaló fityegővel

  1. Pezsgő arany

Hát nem tökéletes? Pontosan erről beszélünk, ha azt mondjuk, hogy kortalan ékszer, vagy, hogy minden bőrtípushoz illik, hiszen a kreolokhoz és a fehérebb bőrűekhez is egyaránt illik a föld színei, ami ennek a karperecnek is az alapja.

Klasszikus karperec, Pezsgő arany

https://www.ekszerkiraly.hu/Klasszikus-karperec-Pezsgo-arany

 

  1. Arany és ezüst kombinációja

Abban az esetben, ha nem vagy biztos abban, hogy a megajándékozott az arany/ezüst táborhoz csatlakozik, válassz egy olyan ékszert, amelyben mind a két „szín” megtalálható, így egészen biztosan nem lősz mellé. Ez a helyes medálos nyaklánc, pont ebből a célból készült (meg persze a jelentése miatt).

Duplaszíves ezüst nyaklánc

https://www.ekszerkiraly.hu/Duplaszives-ezust-nyaklanc

 

  1. To the moon and back

Álmodozóknak, vagy olyanoknak, akik el mernek rugaszkodni az átlagostól, mert ez a nyaklánc egészen biztosan nem úgy illeszkedik, mint a többi, de pont ez a különleges benne. Ez a kis csillag, ami lelóg, kivágott ruhákhoz a legalkalmasabb. Korosztály: nincs meghatározva!

Ezüst nyaklánc hold és csillag díszítéssel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-hold-es-csillag-diszitessel

 

  1. Gyűrűt bármelyik ujjra

Ez a szív alakú gyűrű most robbant be a köztudatba, - és egyben a divatba – de sokáig hóditani is fog, mivel ezt az alakot az összes ujjon el lehet képzelni. Kevés ilyen jól kialakított forma létezik, amely valóban megfelel az összes ujjunk formájának. Az egyszerűsége mellett pedig valódi csoda ezekkel a kis cirkónia kristályokkal.

Ezüst gyűrű, szív alakú, 8-as méret

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-gyuru-sziv-alaku-8-as-meret

 

  1. Legyen szerencséd!

A szerencse kortalan, mindenkinek jár, pont ezért érdemes Fatima kezét magunkon viselni. A szép kristályok pedig rögtön egy tökéletes kiegészítővé varázsolják ezt a szimbolikus jelentésű charmot.

Ezüst Fatima keze charm cirkóniumkristállyal

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-Fatima-keze-charm-cirkoniumkristallyal

 

  1. Szépséges ezüst

Szeretjük a letisztultságot, az ezüstöt pedig még inkább! Ezért fejezzük be a listánkat egy ilyen csodás kis strasszos, fityegős fülbevalóval. Mit gondolsz, kinek vennél ilyet szívesen?

Ezüst fülbevaló fityegővel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-fulbevalo-fityegovel