Ékszerkirály BLOG

Jelentős charmok

2021.02.01 08:15
Jelentős charmok

A charmok sokszínűségét a formájuk, a kivitelezésük és a színük adják. Ha tematikusan kombináljuk őket, olyan különleges változatokat viselhetünk a csuklónkon, amit máson nem láthatunk. Mivel a charm díszíti a karkötőt, fontos, hogy olyat válasszunk, ami nemcsak színében passzol a többi lógóhoz, hanem tematikájában is. Abban az esetben, ha ez nem tud megvalósulni, érdemes egy új karkötőt és hozzá egy új charm kollekciót választani.  

  1. Édes kis charm

Sokak kedvencévé vált a cuki külsejű lógó, ami talán nem is emlékeztet semmire, mégis muszáj beszereznünk egyet, mert annyira édesnek látjuk. Ilyen a képen látható zebra is, ami hasonlít egy plüss figurához.

Vagy ott van például a fekete macska újdonságunk, ami eltér az átlagos charm alaktól, mivel itt a macska teste öleli át a karkötőt. A babonások és azok, akik fekete cica gazdik, bátran viseljék ezt a kedves díszt.

 

  1. Jóga szerelmesei

Akik a jóga szerelmesei, azok most jól figyeljenek! Megjelent a jógázó charm: általános kis gömb szívbe rejtettünk egy jógázó alakot, köré pedig apró vörös cirkóniumköveket raktunk, hogy mégcsajosabb legyen ez a kiegészítő. 

Ezüst charm, jóga

  1. Meseautó

Karácsonykor nagy divat olyan dísz autót vásárolni, amely vagy karácsonyfát, vagy ajándékokat szállít a tetején. Ez már nemcsak az általános pirosban, hanem ezüstben, kékben és rózsaszínben is megtalálható a boltokban. Ugyan, már elmúlt karácsony, de ki hagyná ki ezt a lehetőséget, hogy előre beszerezze ezt a szépséget? A rózsaszín tütü csak rátok vár, lányok!

Ezüst charm, kisautó 

  1. Vagány hobbi

Mutasd, ki vagy te, mutasd meg a hobbid! Egy olyan ügyességi játékról formáztuk meg a charmot, amit biztosan te is próbáltál már, sőt egészen biztosak vagyunk benne, hogy a megszállottjává is váltál. Ez nem más, mint a Rubik-kocka.

Van egy másik olyan szabadidős tevékenység, amit valamennyi korosztály szeret végezni, mégpedig a biciklizés. Nos, most az újdonságaink között az erre vonatkozó charmot is megtalálhatjátok.

 

Ezüst charm, Rubik-kocka

  1. Egy új világ

Nem felejtettük el, hogy már a felnőttek szívébe is belopták magukat az unikornisok, így készítettünk egy hagyományos charmot, amin egy repülő póni és néhány arany csillag található meg. (Ez tökéletes ajándék is lehet, akár annak is, akit nem ismersz elég jól, hiszen a pónikat mindenki szereti...)

Ezüst charm, repülő póni 

Ékszer újdonságaink között megtalálod a fent felsorolt charmokat: https://www.ekszerkiraly.hu/shop_artspec.php?artspec=2

A többit pedig az alábbi link segítségével lesheted meg: https://www.ekszerkiraly.hu/spl/270511/Ezust-charm