Ékszerkirály BLOG

24 óra a csuklód körül

2020.10.16 08:00
24 óra a csuklód körül

Az első karórák a 19. században jelentek meg a pilóták csuklóin. Hamar elterjedt, és idővel több óra gyártó is megjelent a piacon. A fejlődés és az újdonság utáni érdeklődés ennek az iparágnak sem szabott határt. A digitális órákat szinte egyből követték a különböző okos órák.

Miért pont okos óra?

Hatalmas szenzációt keltett, amikor 2015-ben megjelentek az első okos órák: sokak számára már akkor ez jelentette a jövő karóráját. Rengeted lehetőség, segítség, megoldás 1 kis apró helyen, ezt jelenti „egy szóban” az okos óra. A legtöbb okos órát két fele méretben kezdték el gyártani, hogy mindenki számára kényelmes legyen. Olyan alap funkciók jelentek meg benne, aminél mellőzhető volt a telefon használata - előre beállítható sms szövegek, zene lejátszás módosítás, üzenetek és értesítők jelzése.

Idővel jöttek az újabb generációk, melyek egyre több tudással bírtak, és egy nagyon fontos esztétikai újítást hoztak magukkal ezek az egyedi szíj kiválasztását és az „óralap” szíjról-szíjra való kicserélését jelentették.

Hogy választhatunk?

Az egyéniségünkhöz, stílusunkhoz, életmódunkhoz tudjuk alakítani és kiválasztani az óra szíjait (anyag, szín, méret, díszítés). Az Ékszerkirály weboldalán rengeteg óraszíj közül tudunk választani kortól és nemtől függetlenül.

Nélkülözhetetlen tartozék

A bőr sokak számár ideális választás, mert megbízható, úgynevezett örökdarab, ráadásul elegáns, kényelmes és jól mutat viselőjén. Visszafogott megjelenése végett bátran ajánlhatom bárkinek, bármilyen alkalomra.

https://www.ekszerkiraly.hu/Apple-oraszij-fem-csattal-bor-42-44-mm-barna

Az igazi sportolók is gazdagon válogathatnak a strapabíró szilikon szíjak közül, szinte minden szín választékban. Nem ázik el, könnyen tisztítható, és mindig ott van a kezünkön, hogy a megfelelő percet, másodpercet mutassa, ezáltal segítse a munkánkat.

https://www.ekszerkiraly.hu/Apple-oraszij-szilikon-42-mm-M-L-sotetkek

Nemesacél szíjak híresek hosszantartó megbízhatóságukról. Egy igazán nőies darabnak számít a képen látható rose gold, díszes szíj is, mellyel ékesíthetjük a napi outfit-tünket.

https://www.ekszerkiraly.hu/Apple-oraszij-rozsdamentes-acelbol-38-40-mm-rozsas