Ékszerkirály BLOG

Macskaimádatra fel, avagy divatos macskás ékszerek

2020.10.04 17:20
Macskaimádatra fel, avagy divatos macskás ékszerek

2020-ban nagy divatnak örvend az összes állatos kiegészítő; legyen az akár felnőtteknek való plüssfigura, táska, óra, telefontok és az ékszerek, de itt nem csak a charmokról beszélhetünk! Viseljük az állatkákat a fülben, ujjakon és a nyakunkban is. Milyen állatokat hordunk legszívesebben? Amelyeknek mondanivalójuk van számunkra: a saját kis kedvencünk típusát, madarat, mert az a szabadság és béke jelképe, illetve azokat az állatokat szeretjük még, melyekről megannyi videót nézünk, képeket mentünk róluk és azt szeretnénk, ha 5-6 várna minket otthon. Ezek pedig valójában a CICÁK!

Imádjuk a macskás videókat, pont ezért gondoltunk arra, miért ne lehetne ezeket a kedves kis állatokat szép ékszerekbe foglalni, - na, nem a szó szoros értelemben – hogy a mindennapokban viselhessük őket.

Nyakláncok

Sokak mindennapi kiegészítője a nyaklánc és jelen esetben olyanra, gondolok, melyet állandóan viselünk, egyfajta szerencsehozó tárgynak is nevezhető ez a kiegészítő. Éppen ezért található annyi féle az Ékszerkirály weboldalán: van, amelyik egész alakos cicát ábrázol, vagy ahol a cica feje kék Swarovski kristályból van díszítve, vagy olyan, amely csak a cica fejére összpontosít.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-macskaval-rozsaszin-uveggel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-dupla-macskafejjel

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-macskaval-cirkonium-kovel

Egyéb macskás medálok:

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-macskaval_1

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-macskaval

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-nyaklanc-macskas-sziv-medallal

https://www.ekszerkiraly.hu/Macska-medalos-nyaklanc

Gyűrű

A gyűrű egy apró, de igen fontos ékszer, melyet nem lehet kihagyni a listáról. Ezért próbáltuk feldobni ezt a kis mancs kőformát egy kis színnel, méghozzá rózsaszínnel.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-gyuru-mancsos-rozsaszin-7-es-meret

Ehhez kapható a szett másik tagja, a hozzá illő mancsos fülbevaló:

Charm

Természetesen a charmok kedvelőinek is kedveskedtünk néhány macskás lógóval. Van közte olyan, ami valódi cicát ábrázol, de a vidám gazdáknak is terveztünk egy kifigurázott bohókás cicás darabot is.

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-macska

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-macska-charm

https://www.ekszerkiraly.hu/Ezust-charm-szerencsemacska

Tarts velünk az oldalra, ha te is macskaimádó vagy!