Ékszerkirály BLOG

Nemesacél a kisemberek ékszere!

2023.07.04 17:00
Nemesacél a kisemberek ékszere!

A nemesacélból készült ékszerek és kiegészítők mai napig nagy érdekéődési körrel rendelkeznek. Erős, helyt áll az egyéb külső tényezőknek, emellett könnyen formálható a nemesacél. Lentebb olvashatod az anyagról szóló érdekes dolgokat!

 

Az arany és ezüst ékszerek mellett nagy népszerűségnek örvend a nemesacél ékszerek. Sok jó tulajdonsággal rendelkezik az egyik az, hogy könnyű a tisztántartása, illetve hosszú élettartammal rendelkezik. Nemesacél rozsdamentes acélötvözet, ami helyt áll az egyéb szennyeződéseknek és korróziós kockázatoknak, emiatt hosszú ideig megtartják eredeti megjelenésüket csillogásukat.

A nemesacél ékszereket nem kell félteni. Miért is mondom ezt? Nos, mert a nemesacél erős anyag emiatt nem törik/reped meg egy könnyen. Ez azért jó, mert nem kell féltened illetve nem kell eszedben tartani hogy az ékszereket vedd le mielőtt valami olyat csinálsz, ami miatt könnyen veszélybe kerülhet a szeretett ékszered. Ezeket az ékszereket könnyen lehet formázni, emiatt széles körben lehet válogatni gyűrű, karperec és más kiegészítők terén is.

A nemesacél jó ellenállósággal rendelkezik, illetve könnyen formázhatóak, de az ékszerek nem csak ebből nyilvánulnak meg, hiszen fontos az ékszer színe is. Ezüst vagy arany színű is lehet egy nemesacél és nem kell attól félni, hogy egy könnyen lekopik vagy megfakulna. Emellett a nemesacélok hipoallergének, így nem kell félni az irritációtól, ha valakinek nagyon érzékeny a bőre. A nemesacélból készült ékszerek árérték arányban nagyon jó, nem kell nagyon zsebbe nyúlni hogy egy strapabíró hipoallergén nyakéket, gyűrűt vagy más egyéb kiegészítő gazdája legyél.

Ha sóvárogsz egy nagyon szép elegáns ékszerért, de túl drága és sajnálod rá a pénzt, abban az esetben érdemes szét nézni a nemesacélból készült ékszerek terén is. Bár nem egy arany vagy ezüst, de ékszer, és ha ékszer akkor azzal csak szebb lehetsz. A szépséget nem pénzben mérik és drága ékköves ékszerekben! Azt mondják, hogy a „szépség belülről fakad”. Ez a klisé szöveg igaz a maga módján, de jobb ha egy két ékszer azért rajtad van, hiszen először a külső megjelenést látják az emberek és csak utána a belsőt.

Az Ékszerkirály.hu oldalon karórákhoz való szíjat találhat nemesacélból készítve.

Név: Apple Warch óraszíj tokkal, nemesacél, 42mm fekete

Anyaga: Nemesacél