Ékszerkirály BLOG

Honnan tudjuk, hogy jó-e ránk az interneten rendelt gyűrű?

2023.05.30 17:00
Honnan tudjuk, hogy jó-e ránk az interneten rendelt gyűrű?

Mai világban már elég sok mindent meglehet rendelni az interneten és ki se kell mozdulni az otthonod kényelméből. Az interneten böngészve több terméket láthatsz és menthetsz le annak céljából, hogy te azt meg a karod vásárolni. Na de mi van akkor, ha ékszert szeretnél venni magadnak, vagy egy ismerősödnek. Honnan tudod, hogy az ékszer - ez esetben a gyűrű - megfelelő méretű lesz-e?

Mai világban már elég sok mindent meglehet rendelni az interneten és ki se kell mozdulni az otthonod kényelméből. Az interneten böngészve több terméket láthatsz és menthetsz le annak céljából, hogy te azt meg akarod vásárolni. Na de mi van akkor, ha ékszert szeretnél venni magadnak, vagy egy ismerősödnek. Honnan tudod, hogy az ékszer - ez esetben a gyűrű - megfelelő méretű lesz-e?

Milyen módszerekkel lehet le mérni a gyűrű méretét?

Nos, otthonodban is fellelhető vonalzóval, mércével, centivel amik egy varró táskában is megtalálhatóak. Figyelj arra, hogy más méret vonatkozik Európában és az Egyesült Államokban.

Ügyelj arra, hogy megfelelő időben mérd le az ujjad átmérőjét, hiszen ha meleg van nagyobbat fogsz mérni, ha pedig hideg akkor kissebbet, tehát az ideális időpont tavasz-őszi szezon. Ha le mérted az ujjad figyelned kell arra, hogy a gyűrűt fel is tudd venni tehát, hogy átcsússzon a bötyködön ahol vastagabb az ujjad.

Mire figyelj?

  • Szobahőmérsékleten mérd le az ujjad vagy őszi-tavaszi szezonban
  • Ha szélesebb gyűrűre pályázol érdemes 1 mérettel nagyobbat venni
  • Mérd le centivel az ujjad átmérőjét és a gyűrű belső átmérőjét kapod meg ezaáltal
  • Ügyelj a bütyködre. Lefele húzva kissé akadjon meg a gyűrű, hiszen így biztosan jó a méreted és nem fog leesni.

Mivel már tudod hogyan kell lemérni az ujjad méretét, ideje alkalmazni ezt a tudást a gyakorlatban is. Szobahőmérsékleten mérd le az ujjad és nézz szét az Ékszerkirály.hu ezüst és aran gyűrűi között.

Név: Ezüst gyűrű hullámos, cirkóniumkristállyal, 6-os méret

Anyaga: 925 Sterling ezüst

Díszítése: Cirkónium kristály

 

Az Ékszerkirály.hu oldalon megtalálhatod a mérettáblázatot, így az is segíteni fog majd a választásodban!