Ékszerkirály BLOG

Új kiegészítő: Órakisérő karkötő

2023.05.19 17:00
Új kiegészítő: Órakisérő karkötő

Az órakisérő karkötők mai napig nagy divatnak örvendnek, ám sokan még így sem hallottak a kiegészítő karkötőről. 

Az órakisérő karkötők mai napig nagy divatnak örvendnek, ám sokan még így sem hallottak a kiegészítő karkötőről. Mindig az óra és a ruhád határozza meg a karkötő kinézetét. Figyelj arra hogy összepasszoljon ez a három dolog.

Mire is kell ügyelni egy ilyen kiegészítő megvétele előtt?

  • passzoljon az órádhoz
  • jól nézzen ki az összkompozíció (ruha, ékszer, óra stb.)
  • ne vidd túlzásba az órakisérő karkötők mennyiségét
  • ne vegyíts több színt és ne is legyen túl intenzív

Az órán van a hangsúly, így fontos, hogy csak kiegészítőként rakj a karodra karkötőt. Hogy ne vesszen el az óra a karkötők miatt, ezért passzolnia kell színben vagy árnyalatban, kinézetben. Illetve fontos hogy ne aggass magadra túl sok kiegészítőt.

Ez a kis kiegészítő megfelel mindenféle összejövetelre, eseményre, ünnepségre csak a megfelelő kiegészítőket kell hozzá kiválasztani.

Ha nincs nagy fantáziád a kiegészítők harmonikus színválasztás terén, akkor érdemes hasonló színű karkötőt keresni, mint az óra színe. Feketéhez, fekete vagy fehér is illik. Aranyozott órához viszont már nem fog illeni ilyesfajta szín.

Az Ékszerkirály.hu oldalán már ilyen karkötőket is találhatsz, mely nemrég került a kínálataink közé. Ha már órákat keresel érdemes felcsinosítani egy ilyen kis dekoratív kiegészítővel.

Megragadnám a pillanatot és bemutatnék pár karórát nőknek és hozzá passzoló karkötő kisérőt.

Mintázatban csajos még is elegáns kinézettel rendelkezik. Rosegold színű kerettel van ékesítve, amellyel eleganciát tükrözi. Mellé szeretnék egy kis egyszerű de mutatós kiegészítőt, melyet akár együtt is hordhatja.

 

Név: Michael Kors mk2895 női karóra

Anyaga: Egyéb ötvözet/rozsdamentes acél

Üveg: Ásványi

Szíj szélessége: 18 mm átmérője: 38 mm

Vízállóság: 5 ATM

Ehhez kiegészítőként ajánlom ezt a minimalista hatást keltő piros karkötőt gyöngyökkel. Ha ez még nem lenne elég 14karátos gyöngyökkel ragyoghatsz az összejöveteleken.

Név14k arany órakisérő karkötő gyöngyökkel

 

 

Illetve egy másik óra, mely egyszerű még is modern, elegáns kinézettel rendelkezik amellyel te magad is elegáns lehetsz.

Név: Shengke női karóra, piros

Anyaga: Egyéb ötvözet/rozsdamentes acél

Szíj szélessége: 20 mm átmérője: 40 mm

Vízállóság: 3 ATM

Választásod attól függ, hogy elegáns vagy csinos szeretnél lenni. Természetesen ha fantáziád engedi, próbálj ki más kompozíciókat, hiszen én csak pupillabirizgálás céljából szemléltettem ezeket a kiegészítőket.