Ékszerkirály BLOG

Ékszer trend 2023

2023.04.14 17:00
Ékszer trend 2023

Az idei év ékszer trend fő színe a Viva magenta és előtérbe krülnek a gyöngyök az ezüst és a masszívabb karkötők is. Hogy te is tisztába legyél az idei év trendjével kapcsolatban, olvasd el a cikket, hogy követni tudd a 2023-as ékszer trendet!

Már javában elindult a 2023-as év, de még mindig nem késő követni a trendet. Az idei év színe a Viva Magenta. Gondolom a megnevezés nem igen mond semmit. Egy erőteljesebb rózsa színére tudnám hasonlítani, ami inkább a lilás rózsaszín árnyalatára hajazik.

A szín után pedig a gyöngy, különböző fémek és az ezüst a trend. Az ékszer trend nem utolsó sorjában pedig a virágmintás motívumok kerülnek előtérbe karkötőkön, fülbevalókon, gyűrűkön.

A gyöngyök újra előtérbe kerülnek és nem mennek ki a divatból, de most extra vagányabb kivitelezésekben lehet őket megvenni - merészebb felfogásúak, szokatlan formájúak - illetve különböző ékszerekkel lehet vegyíteni, sőt ez az egyik trend. - a külöböző ékszerek vegyítése -

A virágmintás ékszerek most a nyerőek. Korábbi tavaszi blogban már említettem virág mintás ékszereket. Ide kattintva eljuthattok az említett cikkhez! Nos, a virág minta nem csak a nyári időt jelképezi, a tavasz kezdetét és a nyár közeledtét, de emellett színeiben pompás kiegészítőkre lehet lelni. Tengeri és nyári medálokat bátran lehet kombinálni akár egy gyöngysoros ékszerrel is.

Idei év karkötő területén, az előző évhez képest szolidabb, elegánsabb, masszívabb karkötőkre megy a hangsúly, ilyen az egyszerű arany karperec. Gyűrűk terén pedig az úgynevezett chevron gyűrűk lesznek a nyerőek. Elegáns, extra vagány és kifinomult minimalista motívummal rendelkeznek ezek az úgymond "hegyes" kivitelezett gyűrűk.

Nem utolsó sorban pedig a fülbevalókról néhány szót. A fülbevalóknál most igazán elengendték magukat, hiszen a vállig érő karika fülbevalótól sem kell félned, mert megállja a helyét.

Ha ékszerekben gondolkozol és követed az év trendjét, akkor ezekre figyelj!

- Viva magenta szín
- Virág mintás ékszerek medálok
- Gyöngyök
- Ékszer variációk
- Ezüst

Ha már tisztában vagy vele, hogy az idei év ékszer trend miben nyílvánul meg, akkor ideje ezt alkalmazni is! Virág mintás ékszerekről, mint azt említettem már szó esett kukkantsatok bele. A többi trendhez pedig, ide szeretnék pupillabirizgálás céljából bemutatni párat, hogy el is tudjátok képzelni az idei év trendjét!

A chevron gyűrű egyik megnyilvánulása a absztrakt alakzat. Ez a gyűrű nem csak hogy ezüst, de csillogó cirkóniumkristállyal van díszítve, illetve megfelel az idei év trendjének is. - hegyes gyűrű –

Név: Ezüst gyűrű, absztrakt, 6-os méret

Díszítése: Fehér cirkóniumkristály

Anyaga: 925 Starling ezüst

Karperec mostani év divatjában a masszívabb kivitelezés lett a nyerő, így most egy minimalista de kis motívummal rendelkező ezüst karperecet szeretnék bemutatni.

Név: Ezüst karperec nyíl motívummal

Díszítése: Strasszkövekkel

Anyaga: 925 Starling ezüst

Mérete: Átmárője: 6,5 cm vastagság: 0,3 cm

Motívum mérete: 0,9 x 1 cm

A cikk végére pedig, egy csillogó ezüst karika fülbevalót szeretnék bemutatni.

Név: Ezüst karika fülbevaló

Dszítése: Apró cirkóniumkövekkel

Anyaga: 925 Starling ezüst

Átmérője: 17 mm