Ékszerkirály BLOG

Mit ajándékozzunk egy kisfiúnak?

2023.04.11 17:00
Mit ajándékozzunk egy kisfiúnak?

Válasszunk egy igazán egyedi ajándékot egy kisfiúnak!
Mit érdemes mit nem, hogyan lehet megtudni mi az érdeklődési köre? lentebb olvashatjátok!

A kisebb fiúcskák még nem igen tudják, hogy mit akarnak és nem is biztos hogy elgondolkoznak azon, hogy nekik mi kellene. Inkább a játékok, autók azok amik boldoggá teszik őket. A játékok és az autók nem örök ajándékok, hiszen könnyen tönkre mehetnek/elhasználódhatnak. Egy ékszerrel is ugyan úgy mosolyra csalhatod a kisfiúd vagy kisfiú arcát. Nem mellesleg, ha jól választasz örök emlék és ajándék lehet számára.

Ha az ezüst ékszerek között szeretnél keresni, akkor merem ajánlani a charmokat, hiszen számos jó figura megtalálható abban a kategóriában, ami a kisfiúdnak/fiúnak is biztos tetszene. Legyen szó bicikli, kocsi, labda, lufikutya, bagoly, horoszkóp, motor, görkorcsolya, gitár, dínó. Eme kis mintákon kívül, még számos más charmokat is találhattok. Tőled és a gyermekedtől vagy a megajándékozni kívánt rokon viselkedése, érdeklődési köre határozza meg milyen charmot vagy ékszert érdemes neki választani.

Például egy kocsi rajongó fiúnak inkább kocsis medált ajándékoznék. Kisfiú aki szereti a labda sportokat akkor annak egy focis vagy baseball-os charm illik majd jobban.

Hogyan ismerheted ki a kisfiút, ha nem a saját gyermeked? Könnyű, hiszen minden gyermek tele van játékkal. Nézz szét a környezetébe és ami a legtöbbször megtalálható nála, - mondjuk dínó- az biztos nagy siker lesz ajándékként. Hogyan lehet, még megtudni mit szeret? Kérdezd meg a szülőket, vagy ha vannak nagyobbacska testvéreik, akkor tőlük. Mindenesetre beszélgess el a kis krapekkal és tudd meg mi érdekli jelenleg, hiszen egy kisgyerek érdeklődési köre szinte mindig változik.

Ha már kiismerted a fiút vagy alapból tudod mit szeret a fiad, akkor már csak az ideális ajándékot kell megtalálnod. Mivel egyedi ajándékot szeretnél neki, - ami nem mindennapi a kisgyerekek körében - ezért érdemes nagyon körültekintőnek lenned a választás során.

Nézzünk szét az Ékszerkirály.hu oldalon, hiszen számos ékszert találhatsz kisfiúd vagy fiú megajándékozására.

Nyakláncok közül fellelhető egy olyan ékszer ami akár nagyobbacska korában is használhatja. Kis szolid, uniszex még is imádnivaló és mögöttes jelentéssel is bír. Ha a gyermek imádja az állatokat, akkor biztosan örülne ennek az ékszernek.


Név: Ezüst nyaklánc kutyamancs medállal
Anyaga: 925 Sterling ezüst
Mérete: a lánc 46cm hosszú, a medál mérete 1,5x 1,4cm

Ezüst charmok közül pedig számos ékszert lehet megtalálni egy kisfiúnak. Itt bátran görgethetsz vagy szűrhetsz rá egy-egy medál témára, hiszen itt biztos el leszel egy darabig. Ha kimondott típust keresel könnyebb dolgod van, de ha a kisfiúnak több érdeklődési köre van, akkor jobb ha végig görgeted a kínálatunkat mert biztosan meg lesz nyitva pár ablak ami szimpatikus ékszert fog tartalmazni.

 

Név: Ezüst charm, futball-labda
Anyaga: 925 sterling ezüst
Kompatibilis Pandora és Pandora típusú karkötőkkel

Ha megvan a kiszemelt ékszered nézz szét ékszerdobozaink körében, mert egy ékszert csak is igényes dobozban lehet odaadni. Elegáns és mutatós ékszerdobozok, amik elrejthetik a még csodásabb ékszert a kíváncsi szemek elől.