Ügyfélszolgálat: E-mail: info@ekszerkiraly.hu  | Facebook Messenger: 

Ékszerkirály BLOG

Karkötő-óra, mint kiegészítő

2023.03.31 17:00
Karkötő-óra, mint kiegészítő

Karkötő vagy óra? Hogyan hozzam össze a két kiegészítőt úgy, hogy az ne nézzen ki idétlenül? Ha ezekre a kérdésekre nem tudod a választ akkor, neked találták ki ezt a kiegészítőt a Karkötő-órát

Biztosan bajlódsz azzal, hogy egy órát milyen karkötővel, karpereccel lehet össze párosítani. Nehéz a két kiegészítőt összepasszolni, de nem lehetetlen. Viszont, akinek nincs nagyobb fantáziája de nem akar rossz párosítással kimenni az utcára, akkor ez a karkötő-óra biztos tetszeni fog az illetőnek.

Mit is rejt ez a kiegészítő? Nos, egy kis minimalista órát és karkötőt mely passzol egymáshoz illetve néhány esetben egy kis medállal van megfűszerezve. Vannak elegánsabbak, amik teljesen jól passzolnak elegáns viselethez és vannak színesebbek, amik a mindennapi viselethez passzolnak. Ha pedig modern karkötő-órát szeretnél nos, akkor is találhatsz magadnak egy led-es órát ebben a kategóriában. Tehát az Ékszerkirály.hu, igyekszik mindenkinek az igényeit kielégíteni.  Kimondottan nők számára készített kis kiegészítőket láthatunk. Árban, kinézetben, összkompozícióban tökéletesek és elérhetőek.  Az oldalunkon előszeretettel veszik a nők és ez meg is látszik, mert a legtöbb ilyen kiegészítő elfogyott. Nem hiába, hiszen ár érték arányban nagyon jó, emellett mutatós darabokról beszélünk. Ne csüggedjetek, hiszen folyamatos árufeltöltéssel pótoljuk az elfogyott termékeket!

Az óra és a karkötő tökéletes arányban mutatkozik meg. Az óra van a hangsúlyban, de úgy alakították ki, hogy az óra ne térjen el a karkötők méretarányaitól. Egy igazán mutatós kiegészítőről beszélünk.

Milyen karkötő-órákat találhatsz meg, az Ékszerkirály.hu oldalán?
- Bőrszíjas
- csillogó köves
- aranyra emlékeztető kinézet
- retró kinézetű
- modern led-es karkötő-óra

Szeretném figyelmetekbe ajánlani, hogy eme karkötő-órák rozsdamentesek viszont nem vízállók, így nem alkalmas mindenkori használatra (pl: strandolás közben). A led-es karkötő-órára is vonatkozik az, hogy nem vízálló, de ütésálló.

Az oldalon egy-egy ilyen kiegészítő több színben érhetőek el, szóval érdemes bele-bele kattintgatni még ha az első képen nem is tetszik a színösszeállítás de a megjelenése igen, akkor lehet a további opciókban megtalálod álmaid kiegészítőjét.

Minden megjelenésre szeretnék egy-egy bemutató darabot hozni, de ezen kívül számos másik kiegészítőket találhattok.

Ide kattintva a kategóriába juthattok!

Bőrszíjas megoldás
Minimalista, bőrszíjas karkötő-órát szeretnék először bemutatni.

Név:
Női karkőtőóra hármas bőrszíjjal, barna
Megjelenése: Vintage stílusú
Óra: Kvarc
Óra méretei: vastagság 8 mm, átmérője 28 mm
Szíj mérete: 35 cm hosszú 15 mm széles csattal záródikCsillogó köves és aranyra emlékeztető kinézet

Elegáns strasszkővel díszített karóra mely az elegánsabb helyekre is tökéletesen passzol.Név: Strasszal díszített női karkőtő-óra, barna
Megjelenés: Elegáns
Díszítése: strasszal és medállal
Óra: kvarc
Óra méretei: 25 mm átmérőjű és 10 mm vastag
Szíj: 40 cm körátmérőjű és 11 mm széles poliuretán

 

Retró

Ránézésre nekem ez jutott eszembe hogy ez a karkötő-óra egy retrós megjelenést ábrázol. Az óra színei, a fekete és koptatott arany megjelenése és a motívum, ami körülötte van erre emlékeztetett.Név: Anygalszárnyas bőr női karkötő-óra, fekete
Megjelenés: Retró stílus,
Díszítés: angyalszárny medállal
Óra: Gnova Platinum kvarc
Óra méretei: 30 mm átmérőjű és 8 mm vastag
Szíj: 23 cm hosszú és 15 mm széles fekete bőrszíj


Modern

Modern karkötő-óra azok számára tökéletes, akik mindenben a modern kiegészítőket keresik és vagy minimalista szeretők.


Név: Női karkötőóra, LED-es, fekete
Megjelenés: Sportos, modern
Szíj: műanyag hossza 24 cm szélessége 20 mm