Ékszerkirály BLOG

Ismerd meg a legnépszerűbb fülbevaló típusokat!

2018.09.06 07:29
Ismerd meg a legnépszerűbb fülbevaló típusokat!

Ismerd meg a legnépszerűbb fülbevaló típusokat!

 

Az ideális kiegészítőket keresed? Fontosnak tartod a minőséget, de az árak sem elhanyagolhatóak számodra? Ha sorra vennénk a napjainkban népszerű ékszer fajtákat, akkor a fülbevalók minden valószínűség szerint vezető helyet foglalnának el közöttük. Bármilyen alkalomra megtalálhatóak a megfelelő stílust képviselőek a kínálatban, és korosztálytól függetlenül szívesen viseli ezeket az ékszereket a gyengébbik nem.

Bizsuk és nemesfémek

 

Ha az ár nem elhanyagolható tényező, akkor a bizsuk bizonyulhatnak a legjobb választásnak. Ma már nem kell kompromisszumot kötni a korrekt árak és a minőségi megjelenés között, hiszen akkor is mutatós és igényes darabokat kaphatunk, ha nem az arany vagy az ezüst mellett tesszük le a voksot. A történelem során minden kultúrának megvoltak azok az ékszerei, amelyeket szívesen viseltek. A fülbevaló fajták azonban nem csak alapanyag, hanem méret és forma szerint is különbözőek voltak, s ez ma sincs másként.

 

Lógós fülbevalók

 

A lógós fülbevalók nem csak azért örvendenek hatalmas népszerűségnek, mert mutatósak, és akár alkalmi megjelenéshez is ideálisak, hanem az arcformára kifejtett hatás miatt is. A beakasztós, lógós fülbevalók nyújtják az arcot, és így kifejezetten jó döntés lehet azok számára, akik szeretnék vékonyabbnak láttatni arcformájukat.

 

Különleges megoldások

 

A hagyományos beszúrós és a gyöngy fülbevalók mellett olyan fajták is szép számmal elérhetőek manapság, melyek nem csak a fülcimpát, hanem a fül egészét díszítik. A dekoratív elemek felkúszhatnak egészen a fülhátig, és több karikával, lelógó elemekkel, vagy éppen a fül felső csúcsára rögzíthető megoldásokkal szolgálják a vonzó megjelenést. Ma már ezek a típusok sem számítanak extrémnek, de az biztos, hogy egyedivé és különlegessé varázsolható segítségükkel a külső. Érdemes azonban tisztában lenni azzal, hogy ha egy látványos fülbevalót viselünk, akkor az egyéb kiegészítőkkel célszerű óvatosnak lenni. A kevesebb néha több, és ez ékszerek kapcsán is így igaz.

 

Mindegy, hogy a klasszikus, kevésbé feltűnő ékszereket részesíted előnyben, vagy a fülkagyló oldalát díszítő, mutatós megoldások mellett döntenél, érdemes kihasználni az Ékszerkirály webáruház kínálatát.

 

Nálunk nem csak az árak korrektek, de minden korábbinál szélesebb választék vár rád is. Egy jó választással vonzóvá tehető a külső, és kifejezésre juttathatóak a személyiségjegyek. Vásárolj fülbevalót nálunk és garantáltan nem fogod megbánni!