Ékszerkirály BLOG

Cicás arany és ezüst nyakékek

2023.03.17 17:00
Cicás arany és ezüst nyakékek

Arany vagy ezüst? A kérdésünkre a válasz a cica. Cicás medálokkal megáldott arany és ezüst ékszerekből hoztam pupillabirizgálásra. Melyiket választod azt csak az ízlésedtől függ. 

Sokan vannak akik imádják a cicákat és akiknek pedig van is egy ilyen kis kedvence az biztosan szeretne egy szép cicás nyakéket. Mikor megláttam ezeket a nyakláncokat egyből arra gondoltam, hogy magamnak is be szerzek, hiszen annyira imádnivalóak nem csak a cicák, de maga a nyakékek is.

Tökéletes ajándéknak vagy saját megvételre is. Ezüst illetve arany nyakékeink között is akad cicás termékek. Szolid, elegáns illetve kissé gyerekesebb medállal rendelkező nyakláncokat találhatsz az oldalunkon! Ha attól tartasz hogy elegánsabb helyre nem illik oda, nem kell félned hiszen akad olyan nyakék, mely tökéletesen passzol az ilyen alkalmakra is!

 

Mit is kell tudni az ezüst és az arany nyakékekről?

Ezüst: Az ezüst ékszerek, híresek az orvosi mivoltukról, hiszen régen is azért hordtak ezüst gyűrűt, nyakláncot vagy más kiegészítőt, hogy megelőzzék a betegségeket. Tehát fertőzések, influenza vagy más bakteriális fertőzések esetén az ezüst termékek jó hatással bírnak, így nem csak egy csodás és pompás ékszert viselhetsz, de emellett megvédheted a szervezeted a betegségektől. Így már kétszer meggondolnám az ezüst nyaklánc viselését.

Arany: Az arany ékszerek divatosabb, elegánsabb kinézettel rendelkeznek, viszont ők már nem tartoznak az orvosi hatás körébe - bár azt mondták az orvosok hogyha szemüveges vagy, érdemes arany fülbevalót használni, mert meggátolja a szem további károsodását -. Még ha nem is tartozik az orvosi hatások körébe még is egy igazán gyönyörű darabot hordhatsz magadon, mellyel eleganciát és stílust képezhetsz az outfitted-ben.

Szeretnék bemutatni pár ilyen cicás nyakéket, mely minden cicás gazdi számára tökéletes ajándék lehet vagy akár saját megvételre is. Nézzetek szét oldalunkon, mert csak pár nyakéket mutatok be pupillabirizgálás céljából.

Egy aranyos kismacska medállal megáldott nyakéket szeretnék bemutatni, mely éppen, kapaszkodik vagy ha éppen úgy tetszik nyújtózkodó cicát mutat. Az én szívemet meglágyította eme kis cica.

Név: Ezüst nyaklánc macskával

A termék anyaga: 925 sterling ezüst

Díszítés: Lábain és fülén cirkónium berakás

A medál mérete: 6x20

 

Oldalunkon csak is 14 karátos arany ékszereket kínálunk, így a lent említett darab is 14 karáttal fog rendelkezni! Termékünk nagyon kelendő a nők körében. 

Név: 14k arany nyaklánc cica medállal

A termék anyaga: 14 karátos arany

A medál mérete: 24,50 mm illetve a nyaklánc teljes hossza 45 cm

 

Nézz szét az Ékszerkirály oldalunkon, hiszen számos más cicás vagy más témájú medállal rendelkező nyakékeket is találhatsz! Igazi kincsekre bukkanhatsz nálunk!