Termék csere menete

Amennyiben a megvásárolt terméket más termékre, vagy más méretre szeretné cserélni, ezt megteheti a vásárlástól számított 30 naptári napig.

A csere menete az alábbi:

Visszaküldheti Ön is a csomagot és kérheti tőlünk a csomagcserét.

Amennyiben Ön küldi vissza számunkra a csomagot:

- Kérjük küldje vissza címünkre a nem megfelelő méretű terméket. A cím: Rapid Metal Kft (Ékszerkirály webáruház), 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 2.

- A csomagolásra legyen szíves írja rá a megrendelés számát.

Kérjük a kellemetlenségek elkerülése érdekében vegye figyelembe az alábbiakat:

       - Nem ajánljuk a termék postai levélként való visszaküldését. Sajnos sok esetben nem kézbesítik, vagy nem kézbesítik időben a küldeményeket. Ezekért a problémákért sajnos mi nem tudunk felelősséget vállalni, illetve ha nem kézbesítik a küldeményt a fenti címre, sajnos nem áll módunkban elmenni érte a Postára.

- Kérjük írja meg e-mail-ben (info@ekszerkiraly.hu) a helyes méretet vagy a másik termék cikkszámát, amire szeretné, ha kicserélnénk a terméket.

- Amint visszaérkezik a termék, küldjük Önnek a helyes méretet. Ez általában 2-5 munkanapot vesz igénybe.

Amennyiben ugyanolyan terméket választ, csak más méretet az újbóli csomagküldésnek a költségét kell csupán fizetnie, mely 1 990 Ft + esetleges termék értékkülönbözet. Ezt az összeget utánvéttel kell fizetnie.

 

Amennyiben csomagcsere szolgáltatás keretében kéri tőlünk a cserét:

Kérjük írja meg nekünk e-mailben (info@ekszerkiraly.hu), hogy azt szeretné, hogy mi küldjünk futárt a csomagért. Az email-ben legyen szíves megírni, hogy milyen termékre cseréljük ki az Ön által visszaküldendő tételeket.

Kérjük készítse össze a csomagot, jól becsomagolva sérülésektől mentesen.

A futárszolgálat a következő napokban érkezik, átadja a csere csomagot és felveszi az Ön által összekészített csomagot.

A cimke, amit az Ön által összekészített csomagra kell ragasztania a csere csomagban, vagy a csomagra ragasztott zacskóban lesz megtalálható.

A csomagcsere szolgáltatás költsége: 4 890 Ft + az esetleges termék értékkülönbözet. Ezt az összeget utánvéttel kell fizetnie.

Amennyiben nem veszi át a csomagot bármilyen okból, a termék cseréje nem történik meg és a következő alkalommal a csomagcsere díját hozzáadjuk a költségekhez.